Ministrul Administratiei si Internelor Vasile Blaga a declarat, vineri, ca a gasit inlocuitor pentru Virgil Ardelean la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) dar nu a dezvaluit numele celui pe care il va propune pri
Ministrul Administratiei si Internelor Vasile Blaga a declarat, vineri, ca a gasit inlocuitor pentru Virgil Ardelean la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) dar nu a dezvaluit numele celui pe care il va propune primului-ministru pentru aceasta functie. "Personal, am luat decizia. Pana acum am vazut 28 de nominalizari dar nu e nici una dintre acestea", a spus Blaga. Ministrul a mai precizat ca va face public numele celui care il va inlocui pe Virgil Ardelean dupa ce va inainta propunerea sa premierului Calin Popescu Tariceanu si CSAT. Virgil Ardelean a demisionat din functia de director al DGIPI joi, 20 iulie, dupa ce directorul SRI, Radu Timofte si directorul SIE, Gheorghe Fulga si-au prezentat demisiile presedintelui Traian Basescu ca urmare disparitiei omului de afaceri Omar Hayssam, acuzat de fapte de terorism.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.