Liga Profesionista de Fotbal, for prezizat de Dumitru Dragomir (foto), a anuntat ieri ca locul Sportului Studentesc din Liga I va fi ocupat de Pandurii Tg. Jiu. Conform unei decizii a FRF, Sportul nu a obtinut returnarea licentei si va juca in Liga a
Liga Profesionista de Fotbal, for prezizat de Dumitru Dragomir (foto), a anuntat ieri ca locul Sportului Studentesc din Liga I va fi ocupat de Pandurii Tg. Jiu. Conform unei decizii a FRF, Sportul nu a obtinut returnarea licentei si va juca in Liga a II-a. "Conform adresei nr. 112/27.07 2006 a Departamentului Licente din cadrul Federatiei Romane de Fotbal prin care se arata ca echipa Sportul Sudentesc Bucuresti nu mai poseda licenta pentrul anul competitional 2006/2007, iar echipa sa de seniori este retrogradata in liga a-II-a s-au dispus urmatoarele: locul ramas vacant din Liga I - campionatul 2006/2007, urmeaza a fi ocupat, potrivit art 55.1 lit. a din ROAF, de echipa retrogradata in campionatul precedent al Diviziei A cel mai bine clasata, respectiv echipa CS Pandurii Lignitul Targu-Jiu", se arata intr-un comunicat de presa al LPF, publicat pe site-ul sau oficial. LPF mentioneaza ca FC Rapid va juca in prima etapa a Ligii I la Tg. Jiu cu Pandurii, partida fiind programata duminica, de la ora 18. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.