Sportul Studentesc asteapta o hartie care sa-i spuna ca e retrogradata, oficialii de la Casa Fotbalului afirma ca liga trebuie sa transmita acest document, iar sefii LPF declara ca nu-i treaba lor. Vasile siman anunta ca Sportul se va prezenta dumini
Sportul Studentesc asteapta o hartie care sa-i spuna ca e retrogradata, oficialii de la Casa Fotbalului afirma ca liga trebuie sa transmita acest document, iar sefii LPF declara ca nu-i treaba lor. Vasile siman anunta ca Sportul se va prezenta duminica la stadion, unde vor astepta Rapidul, daca pe adresa clubului nu ajunge decizia de trimitere in esalonul secund.
"Nu ne-a dat nimeni decizia de retrogradare. Noi am cerut juristului de la FRF documentul cu hotararea Comitetului Executiv, dar acesta ne-a spus ca nu are acordul lui Mircea Sandu. LPF a programat deja pe Pandurii in prima etapa. O sa asteptam actul cu hotararea Comitetului Executiv, pentru a ne adresa apoi tribunalului de la Laussanne. Nu o sa protestam in niciun fel. Daca hartia cu retrogradarea nu ajunge la noi, duminica ne vom prezenta la stadion ca si cum am avea meci", ne-a declarat patronul Vasile siman. "Nu e nimic venit la club. Nu stim ce sa facem", ne-a spus vedeta Sportului, atacantul Ionut Mazilu. "Spun ca nu au primit nimic. Liga trebuie sa le trimita o decizie in care sa le spuna ca au fost retrogradati. Federatia a transmis la LPF hotararea Comitetului Executiv prin care se arata ca Sportul nu are licenta pentru Liga I", a precizat directorul general al FRF, Ionut Lupescu. Oficialii LPF insa par a se spala pe maini, in cazul retrogradarii Sportului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.