Actorul britanic Daniel Radcliffe, cunoscut pentru rolul vrajitorului Harry Potter din seria de filme cu acelasi nume, va debuta pe scena teatrala londoneza jucand nud, relateaza "Daily Mirror", citat de Mediafax. Actorul, in varsta de 17 ani, isi va
Actorul britanic Daniel Radcliffe, cunoscut pentru rolul vrajitorului Harry Potter din seria de filme cu acelasi nume, va debuta pe scena teatrala londoneza jucand nud, relateaza "Daily Mirror", citat de Mediafax. Actorul, in varsta de 17 ani, isi va face debutul pe scena de teatru cu piesa scriitorului Peter Shaffer "Equus", o drama despre un grajdar care a facut o obsesie erotica pentru cai. In piesa, Radcliffe, care joaca rolul grajdarului, trebuie sa simuleze placerea sexuala in timp ce calareste dezbracat un cal. Personajul lui este consultat de un psihiatru dupa ce a provocat orbirea a sase cai cu o ajutorul unei tepuse.
Productia va fi lansata in ianuarie 2007, iar actorul Richard Griffiths, care a jucat rolul unchiului vrajtorului, Vernon, in seria "Harry Potter", va juca rolul psihiatrului, Martin Dysart. Cei doi actori filmeaza in prezent pentru cea de-a cincea parte a seriei care il are ca protagonist pe celebrul vrajitor, "Harry Potter si Ordinul Pasarii Phoenix". Aceasta piesa de teatru a mai fost pusa in scena in 1974, cu Anthony Hopkins in rolul lui Dysart. Piesa a avut 1.200 de reprezentatii, cunoscand un foarte mare succes in epoca. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.