Actele normative privind distributia de medicamente, ce urmeaza a intra in vigoare in cel mai scurt timp, prevad si existenta la fiecare depozit farmaceutic a unei persoane calificate care sa se ocupe de calitatea medicamentelor. ''Aceasta persoana p
Actele normative privind distributia de medicamente, ce urmeaza a intra in vigoare in cel mai scurt timp, prevad si existenta la fiecare depozit farmaceutic a unei persoane calificate care sa se ocupe de calitatea medicamentelor. ''Aceasta persoana poate fi farmacist sau poate fi absolventa a cursurilor recunoscute in asigurarea calitatii medicamentelor'', ne-a declarat Ileana Niculescu, reprezentant al ADIM. Totodata, actele normative prevad ca medicamentele retrase de pe piata sau expirate trebuie depozitate in zone specifice, ''de carantina''. Verificarea unui depozit farmaceutic se va face pe baza unor grile de inspectie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.