Giuseppe Giannini, antrenorul italian al lui FC Arges, a sustinut ieri ultima conferinta de presa inainte de inceperea campionatului, prima dupa o luna de zile, timp in care a lucrat in liniste cu jucatorii sai. "Il Principe" a povestit pe larg despr
Giuseppe Giannini, antrenorul italian al lui FC Arges, a sustinut ieri ultima conferinta de presa inainte de inceperea campionatului, prima dupa o luna de zile, timp in care a lucrat in liniste cu jucatorii sai. "Il Principe" a povestit pe larg despre zilele petrecute in Romania, despre campionatul romanesc si, nu in ultimul rand, despre jucatorii sai. Giannini abia asteapta sa inceapa fotbalul, "sa ne masuram fortele cu ceilalti" si, desi simte o oarecare emotie, nu-si poate permite sa arate asta in fata elevilor sai. "Sunt mereu linistit pentru ca eu trebuie sa le transmit jucatorilor mei liniste. Sunt foarte concentrat, trebuie sa incepem bine campionatul! Nu voi face declaratii mari, voi demonstra prin fapte, pe teren, ce am de spus. Duminica veti vedea noul FC Arges, veti judeca daca jucam ofensiv sau defensiv. FC Arges este pregatita sa joace bine, mentalitatea noastra trebuie sa fie mereu pozitiva, nu conteaza ca jucam cu primul sau cu ultimul loc", a declarat Giannini. Italianul spune ca in locul unei victorii chinuite, prefera sa piarda si sa castige doar dupa un meci bun. Dupa ce a vorbit despre jucatorii pe care ii are in lot, intrebat care crede ca i se pare cea mai buna achizitie a clubului, antrenorul italian a surprins: "Penescu (n.r. - principalul actionar al lui FC Arges)! Are disponibilitate umana si financiara, este un mare castig pentru echipa si vrea sa faca numai bine". Giannini a avut la Pitesti un oaspete drag, pe sotia sa Serena. "A ramas impresionata de atmosfera de aici. Este multumita de ce a vazut si fericita ca lumea m-a primit foarte bine si m-a ajutat sa ma acomodez. Ma simt bine printre pitesteni si tin sa le multumesc pentru caldura lor. Sunt oprit pe strada si incurajat, toata lumea vorbeste frumos cu mine", a mai spus Giannini. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.