Marturie mortala
Actiune, Drama, Thriller, 2006
Movieplex Cinema
Regia: Richard Donner
In rolurile principale: Bruce Willis, David Morse, Mos Def
Durata: 105 minute
Un politist al NYPD (Bruce Willis) primeste

Marturie mortala
Actiune, Drama, Thriller, 2006
Movieplex Cinema
Regia: Richard Donner
In rolurile principale: Bruce Willis, David Morse, Mos Def
Durata: 105 minute
Un politist al NYPD (Bruce Willis) primeste banala sarcina de a escorta un martor care va "ciripi" (Mos Def) din custodia politiei pana la tribunal. Desi distanta intre sediul NYPD si 100 Centre Street este de 16 strazi (16 Blocks), se pare ca nimeni nu doreste ca martorul sa ajunga la destinatie. Forte obscure se pun pe urmele lor, pentru a-i opri. Povestea insa descopera doua personaje aflate la poli opusi: politistul este un tip mohorat, cu probleme de inima, iar martorul este un loser extrem de optimist.

Misiune: Imposibila III
Actiune, Aventuri, 2006
Hollywood Multiplex
Regia: J.J. Abrams
In rolurile principale: Tom Cruise, Ving Rhames, Philip Seymour Hoffman
Durata: 126 minute
"Existau unele parti neexploatate ale personajului Ethan Hunt". "Ideea noastra era nu sa facem un film despre spionaj, ci despre un om care este spion. Poate suna ca o simpla problema de semantica, dar daca te lasi furat de idee, intrebarile si raspunsurile ce apar sunt emotionante si fascinante", afirma regizorul. "Cand auzi <>, stii deja ca o sa ai de-a face cu situatii extreme, momente incredibile de actiune. Ideea a fost sa profitam de oportunitate si sa combinam toate acestea cu o poveste intima, o poveste de dragoste si prietenie, prietenii adevarate intre personaje cunoscute deja foarte bine si indragite", a adaugat J.J. Abrams.

Tristan & Isolda
Drama, Romantic, 2006
Hollywood Multiplex
Regia: Kevin Reynolds
In rolurile principale: James Franco, Sophia Myles
Durata: 125 minute
Dupa caderea Romei, englezii sunt tinuti in frau in mod brutal de catre regele irlandez Donnchadh. Unul din liderii englezi, Lord Marke (Rufus Sewell), vrea sa uneasca triburile engleze si-i cere ajutorul lui Tristan (James Franco), despre care nu stie insa ca ascunde un secret teribil. In cele din urma, Tristan este ranit in lupta si declarat mort. Are norocul insa sa fie ingrijit si vindecat de fiica regelui, Isolda (Sophia Myles), care il ascunde de ostenii tatalui ei, regele Donnchadh, si il readuce la viata. Destinul insa le intrerupe povestea de dragoste...


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.