Sezonul trecut, Dinamo s-a impiedicat in Cotroceni, scor 0-2, intr-un moment in care antrenorul de atunci, Ioan Andone, se gandea la titlu.
In aceasta seara, dinamovistii pregatesc revansa, dar vor avea in fata o echipa super-motivata. In c
Sezonul trecut, Dinamo s-a impiedicat in Cotroceni, scor 0-2, intr-un moment in care antrenorul de atunci, Ioan Andone, se gandea la titlu.
In aceasta seara, dinamovistii pregatesc revansa, dar vor avea in fata o echipa super-motivata. In campionatul trecut, Dinamo a lasat o victima dupa deplasarea in Cotroceni. Fundasul Mariko Daouda a ramas in genunchi in fata australianului Ryan Griffiths si a fost pus pe lista de transferuri, dupa ce cainii au pierdut, scor 0-2, pe greselile ivorianului. In aceasta seara, Dinamo vine cu gandul de revansa. AMBITII. ""Suntem pregatiti sa incepem campionatul pozitiv. Nu ma gandesc decat la victorie. Este ambitia mea. Vrem sa ajungem cat mai sus, obiectivul fiind o calificare intr-o cupa europeana"", a declarat noul antrenor al lui FC National, Marin Duna. Tehnicianul bancarilor are o mare problema, cazul celor doi titulari, Abiodun si Shroj, aflati in litigiu cu presedintele Constantin Iacov. ""Ma depasesc aceste probleme. Ii doresc pe amandoi la echipa si sper sa se stinga diferendul. Sunt fotbalisti de valoare si vreau sa ma bazez pe ei. La meciul cu Dinamo nu se poate, dar saptamana viitoare am incredere ca se va rezolva"", a mai adaugat Duna. Capitanul gruparii din Cotroceni, Ovidiu Burca, fost jucator al cainilor, este ironic la adresa adversarilor: ""Deja m-am obisnuit sa-i batem pe Dinamo. Nu mai cunosc decat putina lume de acolo. Acum, casa mea e la FC National"". NOUTATI. De partea cealalta, dinamovistii au ambitiile lor. ""Vreau sa castigam toate partidele. Asta imi doresc eu, sper sa ma ajute si baietii"", sustine antrenorul dinamovistilor, Mircea Rednic. ""Puriul"" are si doua noutati in lot, angolezul Ze Kalanga si sarbul Lernic: ""Mi i-am dorit. Dar nu se pune problema sa ma bazez pe ei la meciul cu FC National. Sunt in urma cu pregatirea, dar totul se va rezolva in cateva zile. De acum gata, am un lot stabil"". Altfel, conducerea dinamovista i-a achitat fostului director general, Gigi Netoiu, suma de un milion de dolari, pe care fostul actionar a investit-o la FC Dinamo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.