Dinamo va infrunta in turul al doilea preliminar din Cupa UEFA pe Beitar Ierusalim, prima mansa fiind programata pe 10 august la Bucuresti, iar a doua pe 24 la Tel Aviv, acolo unde joaca toate reprezentantele Israelului in competitiile europene. "Cai
Dinamo va infrunta in turul al doilea preliminar din Cupa UEFA pe Beitar Ierusalim, prima mansa fiind programata pe 10 august la Bucuresti, iar a doua pe 24 la Tel Aviv, acolo unde joaca toate reprezentantele Israelului in competitiile europene. "Cainii rosii" nu vor avea o misiune usoara, pentru ca Beitar are ambitii mari, pe masura averii patronului sau. Acesta este Arkadi Gaidamac, un miliardar rus care a pompam multi bani in club, iar fiul sau detine in proprietate gruparea engleza Portsmouth. Beitar a fost preluata in aceasta vara de catre Osvaldo Ardiles, fostul mare international argentinian, care are o carte de vizita interesanta si ca antrenor, el conducand echipe precum Tottenham, Al Ittihad sau Dinamo Zagreb. In lot sunt patru jucatori mai cunoscuti: spaniolul David Aganzo, francezii Fernandes si Leroy si macedoneanul Mitreski. Totusi, cu acest lot si cu acest antrenor, Beitar a pierdut cu 3-4 un meci amical jucat cu Sportul Studentesc saptamana trecuta, la Mogosoaia. Mircea Rednic nu s-a declarat prea incantat de tragere. "Am destule date despre Beitar pentru ca in vara am vrut sa aduc un mijlocas. Stiu ca patronul clubului, un fel de Abramovici al zonei, a investit foarte multi bani. A dat trei milioane de dolari pentru doi jucatori si asta spune multe lucruri. Din punctul meu de vedere, Beitar este cel mai dificil adversar dintre cele sase echipe cu care puteam juca. E limpede pentru toata lumea ca vom trata cu toata seriozitatea cele doua meciuri. Este foarte important sa luam prima optiune de calificare inca de la Bucuresti. Pornim cu sanse egale", a declarat antrenorul lui Dinamo. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.