a deschis scorul.
Doar 5.000 de spectatori au luat loc in tribunele stadionului pentru a asista la antrenamentul dinamovistilor cu semiamatorii de la Hibernians. Dupa instructia din tur, cand au invins cu 4-0, "cainii" au enervat pe toata lumea
a deschis scorul.
Doar 5.000 de spectatori au luat loc in tribunele stadionului pentru a asista la antrenamentul dinamovistilor cu semiamatorii de la Hibernians. Dupa instructia din tur, cand au invins cu 4-0, "cainii" au enervat pe toata lumea in prima repriza jucand slab, fara orizont si fiind la un pas sa primeasca un gol, cand Scerri a scapat singur spre poarta lui Moss si, dupa ce a balbait mingea, a sutat in bara. Repriza a doua a gasit o echipa Dinamo mult mai motivata, iar golul lui Adrian Cristea a declansat asaltul la poarta oaspetilor. Danciulescu de doua ori, Catalin Munteanu si autogolul lui Buzurovici au semnat victoria la scor al alb-rosilor. Acelasi fundas sarb a reusit sa inscrie si in poarta dinamovista, in minutul 86, semnand golul de onoare al maltezilor.

Rednic regreta primele 45 de minute
Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat nemultumit de felul in care elevii sai au evoluat in prima repriza. "Sunt multumit de joc, chiar daca in prima parte nu am reusit sa marcam. De altfel, acesta este marele meu regret. A fost o circulatie buna a balonului si cred ca am avut o posesie de 90 la suta in prima repriza. A fost un meci foarte util, de fapt un antrenament inaintea partidei cu FC National", a precizat "Puriul", care l-a "urecheat" pe portarul Glenn Moss pentru golul primit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.