numai ca o data cu ei au disparut si stalpii de curent.
Asa se face ca in anumite locuri intunericul este la el acasa. In zona Garii Progresul, la capatul tramvaielor 7 si 12, singura sursa de lumina o reprezinta neoanele din Lucrarile de pe sos
numai ca o data cu ei au disparut si stalpii de curent.
Asa se face ca in anumite locuri intunericul este la el acasa. In zona Garii Progresul, la capatul tramvaielor 7 si 12, singura sursa de lumina o reprezinta neoanele din Lucrarile de pe soseaua Giurgiului continua sa faca probleme celor care locuiesc in zona. Copacii au fost taiati, cu asta s-au obisnuit deja locuitorii, numai ca o data cu ei au disparut si stalpii de curent.
Asa se face ca in anumite locuri intunericul este la el acasa. In zona Garii Progresul, la capatul tramvaielor 7 si 12, singura sursa de lumina o reprezinta neoanele din tramvaie, atunci cand acestea opresc in statie. In rest, nu il vezi pe cel care este la doi metri departare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.