acoroasele localitati Brasov si Sinaia, a  rasunat de claxoane si frane nervoase. Intre Casa Presei si Aeroportul Otopeni s-a circulat in coloane compacte, iar stopurile dese i-au scos din minti pe majoritatea soferilor.

"Unde naiba
acoroasele localitati Brasov si Sinaia, a rasunat de claxoane si frane nervoase. Intre Casa Presei si Aeroportul Otopeni s-a circulat in coloane compacte, iar stopurile dese i-au scos din minti pe majoritatea soferilor.

"Unde naiba se duc toti?!"
"Ba, unde naiba se duce toata lumea asta?!", a exclamat soferul unei dube greoaie, care parca gemea la fiecare frana. In zona Carrefour Baneasa, baraitul motoarelor si zgomotul scos de escavatoarele de pe marginea soselei au creat un concert groaznic. Cei prinsi in sirul interminabil de vehicule s-au delectat si cu fumul care a patruns prin geamurile deschise, dar si cu praful eternelor santiere. "Am intarziat deja juma' de ora!", s-a agitat, izbind volanul, un domn la costum si cravata, vizibil grabit. Daca in zilele obisnuite, o plimbare cu masina din Parcul Herastrau pana in Baneasa nu ia mai mult de 10 minute, ieri, acelasi traseu a rapit cel putin 30 de minute soferilor. Situatia nu s-a schimbat dupa-amiaza, starea de deruta fiind preluata si de pietoni. La o trecere, un batran s-a luat la harta cu cei pe care i-a numit "claxonagii", somandu-i sa inceteze cu galagia. Mai mult, gandul ca s-ar putea sa-i apuce noaptea pe drum i-a facut pe unii sa forteze depasiri complicate, care s-au soldat doar cu si mai multe injuraturi.

Socul intrarii in Bucuresti
Cei care au ales drept cale de intoarcere de la mare ruta Slobozia-Urziceni-Bucuresti, podul Colentina a constituit un adevarat soc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.