Jandarmul prahovean ajuns in coma la spital, in week-end, dupa ce a fost lovit in cap cu o piatra in timp ce incerca sa aplaneze un scandal dintr-o discoteca in comuna Podenii Vechi, a murit, ieri noapte, la Spitalul de Urgenta Ploiesti. Agresorii,

Jandarmul prahovean ajuns in coma la spital, in week-end, dupa ce a fost lovit in cap cu o piatra in timp ce incerca sa aplaneze un scandal dintr-o discoteca in comuna Podenii Vechi, a murit, ieri noapte, la Spitalul de Urgenta Ploiesti. Agresorii, trei frati din localitate, au fost arestati pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav si ultraj.

Adrian Ion Carstea, in varsta de 32 de ani, angajat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Prahova, a incetat din viata ieri noapte, in urma unui stop cardiorespirator. Jandarmul fusese internat in Spitalul de Urgenta Ploiesti in noaptea de sambata spre duminica, in coma profunda, dupa ce a fost lovit in cap cu un corp contondent, cel mai probabil o piatra, de catre persoanele care provocasera un scandal in discoteca din localitatea Podenii Vechi.

'Cunosc persoane cu functii>>
In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 2.30, patrula de jandarmi care asigura paza conductelor de transport produse petroliere din Podenii Vechi a fost solicitata sa intervina pentru a aplana un scandal izbucnit la discoteca din localitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.