Doi turisti din Bulgaria au murit ieri iar alti trei au fost grav raniti in zona Vamii Nadlac - Arad. Microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR care stationa, in autoturism aflandu-se opt turisti si soferul. Chiar la intrarea in Nadlac, sofer
Doi turisti din Bulgaria au murit ieri iar alti trei au fost grav raniti in zona Vamii Nadlac - Arad. Microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR care stationa, in autoturism aflandu-se opt turisti si soferul. Chiar la intrarea in Nadlac, soferul microbuzului a pierdut controlul volanului si s-a lovit de TIR. Soferul TIR-ului, Ioan Alecu, a declarat ca a simtit o izbitura puternica din spate in timp ce astepta in coloana pentru a intra in vama si a vazut cum - dupa impact - microbuzul a ajuns in camp, pe jumatate distrus. O echipa de descarcerare a taiat plafonul microbuzului si a scos accidentatii si mortii.
"Ranitii au fost dusi la spital si se pare ca soferul avea viteza mare si a pierdut controlul volanului. DN7, care face legatura intre vama si Arad, a fost blocat o ora, pentru cercetari. Nu este pentru prima data cand cozile de TIR-uri de la intrarea in orasul Nadlac blocheaza complet o banda a drumului spre vama si ne fac probleme", a declarat Gheorghe Calb, de la Politia Rutiera Arad.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.