ar urma sa fie anuntat pana la sfarsitul anului, iar acesta ar urma sa fie platit prin "negocieri libere" intre parti. Potrivit estimarilor facute de arhitecti, un imobil de birouri cu o asemenea suprafata ar costa intre 22 si 28 de milioane d
ar urma sa fie anuntat pana la sfarsitul anului, iar acesta ar urma sa fie platit prin "negocieri libere" intre parti. Potrivit estimarilor facute de arhitecti, un imobil de birouri cu o asemenea suprafata ar costa intre 22 si 28 de milioane de euro. Dupa calculele primarului sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, noul sediu al Guvernului Romaniei nu va fi mai inalt de sapte etaje, ceea ce inseamna o inaltime maxima de 24 de metri. Edilul spune ca beneficiarul cladirii a solicitat modificarea planul urbanistic zonal (PUZ) actual, care nu permite constructii mai inalte de 21 de metri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.