Miercuri seara, la Gorica, Steaua s-a impus cu 2-0 in fata formatiei locale, ND, si si-a asigurat, in cea mai mare masura, calificarea in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Cosmin Olaroiu s-a aratat, insa, nemultumit de jocul elevilor sai, c
Miercuri seara, la Gorica, Steaua s-a impus cu 2-0 in fata formatiei locale, ND, si si-a asigurat, in cea mai mare masura, calificarea in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Cosmin Olaroiu s-a aratat, insa, nemultumit de jocul elevilor sai, care continua sa nu discute cu presa.

Campioana Romaniei a trecut cu brio meciul tur al turului II preliminar al UEFA Champions League, impunandu-se in Slovenia, 2-0 cu ND Gorica, si a facut un pas urias catre ultimul tur preliminar al celei mai importante competitii europene intercluburi. Steaua a inceput meciul bine, dominand primul sfert de ora al partidei, dar apoi s-a stins, lasand adversarul sa echilibreze partida. Slovenii au ratat, de altfel, cele mai mari ocazii ale primei reprize, in care „ros-albastrii“ nu au aratat deloc ca o echipa care ar putea juca in grupele Ligii Campionilor. In fata unui adversar modest, stelistii s-au intrecut in greseli, lasand impresia ca nu pot depasi conditia de favorita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.