Dan Negru nu se dezminte. Prestatia lui din emisiunea "Jocuri la Saint-Tropez" este de nota maxima si il recomanda ca pe unul dintre cei mai buni si cu har moderatori de emisiuni de divertisment de la noi. Telespectatorii il admira si pentru ca
Dan Negru nu se dezminte. Prestatia lui din emisiunea "Jocuri la Saint-Tropez" este de nota maxima si il recomanda ca pe unul dintre cei mai buni si cu har moderatori de emisiuni de divertisment de la noi. Telespectatorii il admira si pentru ca o emisiune cu Dan Negru poate fi oricum, dar in niciun caz plictisitoare. Ce crede el despre sansa unei emisiuni precum cea din aceasta vara de la Antena1? Doar el ne poate spune...
- Ai "pe mana" una dintre cele mai interesante si ofertante emisiuni de divertisment ale verii si, in general, ale anului 2006. Cum ai primit ideea realizarii acestui show unic pentru tara noastra?
- A fost o provocare pentru mine si ma bucura mult ca, de-a lungul vremii, am prezentat formate diverse de televiziune. Am cunoscut tot felul de scoli de divertisment, am lucrat in sistemul italian cu "Ciao Darwin", am cunoscut sistemul spaniol cu productiile lui Lazarov, "Ziua Judecatii" este format englezesc si acum am experimentat sistemul francez cu "Jocuri fara frontiere".
- E mai greu sau mai usor fata de celelalte emisiuni prezentate de tine, sub aspectul solicitarii nervoase si chiar fizice?
- E altceva de data asta... Nu prea exista termen de comparatie, in primul rand pentru ca formatul se intampla in aer liber, lucrezi cu producatori si realizatori francezi, care au un alt sistem de munca decat ai nostri. Pe de alta parte, consumul nervos este acelasi, indiferent de formatul emisiunii.
- Care sunt invitatii de pana acum care te-au "cucerit" prin felul lor de a fi, de a se prinde in joc?
- Sportivii sunt de departe deosebiti fata de oamenii din showbiz. De fiecare data cand am de-a face cu sportivi, munca mea este mai placuta, mai linistita, pentru ca nu au aroganta, fitele celor din showbiz. Toti sportivii m-au cucerit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.