Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, a declarat ieri ca nu a primit nici o instiintare din partea FRF sau LPF de retrogradare a echipei sale in Liga a II-a si ca forurile fotbalistice interne nu pot emite o asemenea decizie pentru ca nu au ac
Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, a declarat ieri ca nu a primit nici o instiintare din partea FRF sau LPF de retrogradare a echipei sale in Liga a II-a si ca forurile fotbalistice interne nu pot emite o asemenea decizie pentru ca nu au acoperire regulamentara. Din acest motiv, Siman considera ca echipa sa este in continuare este in Liga I. Totusi, oficialul Sportului a precizat ca, in cazul in care va primi o asemenea decizie, va reclama FRF la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "FRF, prin departamentul de licentiere, incearca sa faca cel mai mare abuz din istoria fotbalului. Se incearca retrogradarea Sportului cu orice pret prin decizii netemeinice si nelegale, dar o sa aiba mari probleme cu noi. O sa raspunda in justitie personal pentru aceste lucruri. Noi acum suntem in Divizia A. Asteptam o decizie prin care sa fim anuntati ca suntem in B. Iar atunci cand va veni, ne vom adresa Tribunalului de la Lausanne. Avem suta la suta dreptate. O sa obtinem adevarul indiferent daca va trebui sa mergem pe jos pana la Lausanne", a declarat Siman in cadrul unei conferinte de presa. Patronul gruparii din Regie a mentionat ca exista foarte multe contradictii in deciziile luate de FRF in cazul Sportul Stundetesc si ca cele doua comisii din cadrul Sistemului National de Licentiere nu sunt independente asa cum se mentioneaza in Manualul de Licentiere al UEFA. "Cand se acorda licenta, semneaza numai membrii Sistemului National de Licentiere, iar cand trebuie sa ia decizii pe care comisiile de licentiere nu vor sa le ia, isi asuma abuziv aceasta raspundere (n.r. - oficialii federali Florin Prunea si Ionut Lupescu). Ei retrag licente, dar nu au competenta necesara! Sunt abuzuri mari pentru care o sa raspunda toti cei care au semnat aceste hartii. Cum mai spun ca aceste comisii sunt independente daca ei semneaza in locul directorului de licentiere si al celorlalti membri? Sunt niste contradictii de te apuca rasul. Nu se mai pot spala cu tot dero din Romania", a precizat Siman.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.