Romcar, importatorul marcii Ford in Romania, vrea sa-si extinda reteaua de dealeri pana la 30 anul acesta, de la cele 20 de reprezentante pe care le are in prezent, au declarat ieri oficialii companiei, la inaugurarea noului sediu central Romcar din
Romcar, importatorul marcii Ford in Romania, vrea sa-si extinda reteaua de dealeri pana la 30 anul acesta, de la cele 20 de reprezentante pe care le are in prezent, au declarat ieri oficialii companiei, la inaugurarea noului sediu central Romcar din Capitala. Compania va investi intre 500 mii si un milion de euro pentru fiecare punct de vanzare nou, iar suma difera in functie de complexitatea proiectului. Extinderea vine pe fondul cresterii cu 83% a vanzarilor Ford in Romania in prima jumatate a anului, cand marca a inregistrat vanzari de 5.624 de unitati, fata de cele 3.065 comercializate in intervalul ianuarie-iunie 2005. (NewsIn)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.