Compania olandeza Royal Dutch Shell a anuntat ieri o crestere de 36% a cifrei de profit pe al doilea trimestru al 2006, informeaza The Guardian. Desi costurile tehnologice suportate de companie au fost mai mari in aceasta perioada, pretul foarte ridi
Compania olandeza Royal Dutch Shell a anuntat ieri o crestere de 36% a cifrei de profit pe al doilea trimestru al 2006, informeaza The Guardian. Desi costurile tehnologice suportate de companie au fost mai mari in aceasta perioada, pretul foarte ridicat al petrolului a permis Shell sa recupereze pierderile si sa inregistreze un profit net de 6,3 miliarde de dolari.
Pretul mare al titeiului a acoperit chiar si scaderea capacitatii productive a companiei, pe care Shell a pus-o mai ales pe seama efectelor luptelor civile din Nigeria asupra activitatilor de acolo ale companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.