"Monica Gabor a avut parte de o nunta cum putine alte mirese vor mai "pupa" vreodata, macar si pentru faptul ca milioane de telespectatori nu si-au luat ochii de la ea... "
Si a avut loc nunta verii! si, desi controversele pe tema acestui subiect
"Monica Gabor a avut parte de o nunta cum putine alte mirese vor mai "pupa" vreodata, macar si pentru faptul ca milioane de telespectatori nu si-au luat ochii de la ea... "
Si a avut loc nunta verii! si, desi controversele pe tema acestui subiect si a iubirii dintre cei doi nu se vor incheia niciodata, interesul fata de eveniment a fost maxim, astfel incat previziunile mele de saptamana trecuta, cand spuneam ca sambata, 22 iulie, tot romanul va fi cu ochii pe televizor, s-au adeverit. Nu ca as avea eu vreun har special de prezicatoare, ci pentru ca era foarte simplu sa ajungi la concluzia ca tot ceea ce provoaca nenumarate discutii starneste si interes! Asa ca Monica Gabor a avut parte de o nunta cum putine alte mirese vor mai "pupa" vreodata, macar si pentru faptul ca milioane de telespectatori nu si-au luat ochii de la ea, i-au sorbit fiecare cuvintel si i-au masurat fiecare gest in ziua in care a devenit doamna Columbeanu.Dincolo de ceea ce s-a vazut la televizor, dincolo de crizele de frustrare pe care le vor face unii si altii citind din nou despre acest subiect si facand abstractie de faptul ca mirii s-au numit Irinel si Monica, trebuie apreciata macar stradania celor care s-au ocupat de organizarea nuntii. Cei care, din profesionalism, au vrut ca evenimentul sa fie unul cu staif. Nu unul pretins, ci unul real. Asa ca, le place sau nu celor profund malitiosi, care din lipsa de preocupari "rup" internetul ca sa posteze tot felul de comentarii neavenite vizavi de subiecte la care nu se pricep, nunta de la Izvorani a fost un eveniment monden reusit. De la teribilul foc de artificii, care a durat aproape o jumatate de ora si a "decorat" cerul cu desene incredibil de frumoase, la felul in care a fost impodobita curtea vilei si aranjata fiecare masa, totul a stat sub semnul elegantei si al rafinamentului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.