Actrita americana Tori Spelling a mostenit doar 800.000 de dolari din averea de aproximativ 500 de milioane de dolari pe care a lasat-o in urma lui tatal ei, producatorul Aaron Spelling, care a murit la 23 iunie, la varsta de 83 de ani. Aaron Spellin
Actrita americana Tori Spelling a mostenit doar 800.000 de dolari din averea de aproximativ 500 de milioane de dolari pe care a lasat-o in urma lui tatal ei, producatorul Aaron Spelling, care a murit la 23 iunie, la varsta de 83 de ani. Aaron Spelling i-a lasat lui Tori, in varsta de 33 de ani, "mai putin de un milion de dolari in bani gheata si actiuni", a declarat o sursa apropiata actritei pentru revista "US Weekly". Pentru ca Tori era foarte apropiata de tatal ei, un mogul al televiziunii, aceasta veste a fost foarte "deprimanta" pentru actrita, a continuat aceeasi sursa.
Mostenirea include actiuni in valoare de 600.000 de dolari si o suma de bani (aproximativ 200.000 de dolari) pe care Tori ar trebui sa o primeasca in termen de 30 de zile de la moartea tatalui ei. Pentru a contesta aceasta decizie, Tori ar trebui sa dea in judecata executorul testamentar, in speta propria sa mama, Candy, in varsta de 60 de ani, cu care a rupt relatiile de mult timp. Sursa a mai adaugat ca Tori se afla intr-o situatie financiara dificila. "Nu este corect ca lumea sa creada despre ea ca este mostenitoarea. Este extrem de departe de adevar", a indicat sursa citata. Fratele mai tanar al lui Tori, Randy, in varsta de 27 de ani, este in relatii bune cu mama lui, asa ca "viitorul lui este asigurat", mai spune sursa citata de US Weekly.
Pe de alta parte, reprezentantul lui Candy Spelling, Kevin Sasaki, a precizat, ieri, ca povestea relatata de US Weekly nu este adevarata nici in ce priveste mostenirea, nici in ce priveste relatiile dintre actrita si mama sa. "Ceea ce spun este bazat pe ceea ce stiu. Afirmatiile revistei sunt ridicole si inexacte. Asta este tot ce pot sa spun. In rest, este o problema de familie si nimic mai mult", a mai precizat Sasaki.
Aaron Spelling a fost numit de Guiness Book drept "cel mai prolific producator din toate timpurile", cu peste 5.000 de ore de programe de televiziune, dintre care 300 de ore de filme TV si mai mult de 12 filme.In anii '80, revista Forbes a estimat averea sa la circa 300 de milioane de dolari, iar resedinta sa este una dintre cele mai impozante din California.
In prezent, Tori se afla la Ottawa, in Canada, impreuna cu sotul sau Dean McDermott, 39 de ani, alaturi de care filmeaza un thriller. Se pare ca prezentul stil de viata al actritei este departe de opulenta copilarie pe care Tori a petrecut-o in casa cu 123 de camere a tatalui sau, din Holmby Hills. Recent, ea si sotul sau au fost fotografiati in timp ce isi cumparau bilete la loterie sau isi faceau cumparaturile de la un magazin tip "economat". (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.