Cantareata a facut senzatie in calitate de prezentator al talk-show-ului "Zodia Fluturelui", difuzat de Euforia TV (Antena 4).
Aprecierea acestora consta in mutarea in grila a emisiunii, Manuela reusind sa-si impresioneze fanii cu reale calita
Cantareata a facut senzatie in calitate de prezentator al talk-show-ului "Zodia Fluturelui", difuzat de Euforia TV (Antena 4).
Aprecierea acestora consta in mutarea in grila a emisiunii, Manuela reusind sa-si impresioneze fanii cu reale calitati de prezentator. Mutarea show-ului in grila de la orele 15 la orele 17, incepand de saptamana viitoare, confirma succesul acestei productii.
Desi este pentru prima data cand apare pe sticla in calitate de moderator, Manuela a demonstrat ca poate face fata cu succes acestei provocari, cele doua de direct devenind deja o obisnuinta.
Desi a stat pentru o vreme in umbra reflectoarelor, Manuela a decis ca televiziunea reprezinta o detasare de profesia ei, aceea de solista, si s-a prezentat la proba la Euforia. Acum ea are zilnic 4-5 invitate cu care vorbeste despre toate problemele, preocuparile, aspiratiile si asteptarile femeilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.