Pisica, sub cerul fierbinte Californienii se confrunta in aceasta perioada cu temperaturi foarte ridicate: peste 110 de grade Fahrenheit (45,5 Celsius). Pentru a se racori, locuitorii statului american au cautat zone mai ferite de razele soarelui.

Pisica, sub cerul fierbinte

Californienii se confrunta in aceasta perioada cu temperaturi foarte ridicate: peste 110 de grade Fahrenheit (45,5 Celsius). Pentru a se racori, locuitorii statului american au cautat zone mai ferite de razele soarelui. Unii dintre ei chiar au inaltat zmeie, ca acesta din imagine, care are o forma mai putin obisnuita.

DANEMARCA - Face hula hoop la 11 ani
Sofie Schwarz, din Danemarca, a incercat sa doboare recordul mondial pentru copii la hula hoop. Insa micuta de 11 ani a invartit pe corp doar 85 de inele, recordul fiind de 88.

INTERVENTIE - Au daramat casa, sa-l duca la spital
Autoritatile din Lowestoft (Marea Britanie) au fost nevoite sa darame partial o casa pentru a-l scoate pe proprietar si sa-l duca la spital. Motivul: acesta avea nu mai putin de 330 de kilograme. Pentru ca era mult prea greu, Nicholas Sturley (40 de ani) a fost scos cu macaraua si transportat la spital cu masina pompierilor. Intreaga operatiune a durat 13 ore.
DRAGOSTE - Nedespartiti de peste 69 de ani
Doi soti britanici, casatoriti de peste 69 de ani si care n-au dormit separat nici macar o noapte, sunt constransi de serviciile medicale sa se desparta. Blanche Rowley (90 de ani) a fost internata intr-un sanatoriu dupa ce a suferit un atac cerebral, iar sotul sau,
Sydney, 91 de ani, care sufera la randul sau de un cancer de prostata, nu a fost lasat sa fie alaturi de ea pe motiv ca este inca in stare sa traiasca singur la domiciliul sau. ""Nu vrem sa ne traim ultimele zile separati. Nici nu stim ce sa facem unul fara celalalt.
Eu nu mai pot sa adorm noaptea pentru ca sotia mea nu este alaturi de mine"", s-a confesat batranul, originar din Macclesfield, in nord-estul Angliei.

KUALA LUMPUR - Crima regala cu surubelnita
Tragedii se intampla si la case regale si chiar in zilele noastre. La resedinta regala din Pahang, printul Shahzan Rizal (21 de ani), cel mai mic dintre cei opt copii ai surorii sultanului Malayeziei, l-a atacat cu o surubelnita pe tatal sau paralizat, printul Ismal Sulaiman. Mama tanarului, Kamaria Sultan Abu Bakar (64 de ani), a incercat sa-si apere sotul de agresiunea
fiului, dar a fost omorata cu mai multe lovituri de surubelnita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.