Cornel Buta (foto), Srecko Mitrovic si Sebastian Sfarlea, achizitionati de Politehnica Iasi in aceasta vara, au fost prezentati oficial ieri, intr-o conferinta de presa. "Buta este un nume, care cred ca nu mai are nevoie de prezentare, el evoluand la
Cornel Buta (foto), Srecko Mitrovic si Sebastian Sfarlea, achizitionati de Politehnica Iasi in aceasta vara, au fost prezentati oficial ieri, intr-o conferinta de presa. "Buta este un nume, care cred ca nu mai are nevoie de prezentare, el evoluand la echipe de top din Romania. Mitrovic este un jucator tanar, care speram sa creasca de la meci la meci. In ceea ce-l priveste pe Sfarlea, aducerea lui a intampinat ceva probleme, dar ne bucuram ca va juca sub culorile alb-albastre!", a declarat presedintele executiv al clubului iesean, Sorin Boca. Acesta a mai precizat ca, in noul sezon, Buta va purta tricoul cu numarul 77, Mitrovic pe cel cu numarul 10, iar Sfarlea pe cel cu numarul 14. De asemenea, au fost prezentate tricourile cu care va evolua echipa in noul sezon. Astfel, la meciurile de pe teren propriu, Politehnica va evolua in tricouri alb-albastre, in timp ce, in deplasare, va folosi tricouri albe sau portocalii. Buta s-a declarat multumit ca a ales Iasiul, precizand ca spera sa "vorbeasca" prin evolutiile sale. "Am ramas placut surprins sa vad organizarea de la Iasi. Cred ca am facut o alegere buna. Prea mult nu vreau sa spun, preferand ca evolutiile mele in tricoul alb-albastru sa vorbeasca pentru mine", a spus Buta, in timp ce Sfarlea a precizat ca venirea la Iasi este un pas inainte in cariera sa de fotbalist. Antrenorul Ionut Popa a precizat ca in zilele urmatoare asteapta legitimarea juniorului Alexandru Leucuta, de la Tricotaje Ineu, si venirea in probe a camerunezului Herve Aka'a, de la Neuchatel Xamax. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.