O parte a galeriei "bancare" l-a contestat pe Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National chiar la prezentarea oficiala a lotului pentru noul sezon, care a avut loc miercuri seara pe Stadionul "Cotroceni". Fanii au afisat doua bannere cu urm
O parte a galeriei "bancare" l-a contestat pe Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National chiar la prezentarea oficiala a lotului pentru noul sezon, care a avut loc miercuri seara pe Stadionul "Cotroceni". Fanii au afisat doua bannere cu urmatoarele mesaje: "Iacov, pretinzi ca vrei binele clubului... De fapt, vrei sa faci bani dupa urma lui" si "Concert si artificii organizati, iar pe suporteri ii ostructionati". Referitor la aceste bannere, Iacov a declarat: "Daca toata lumea ar fi de partea mea, ceva nu ar fi in ordine. Este democratie, daca nu, ne intoarcem la Ceausescu si Mitica Dragomir, la sistemul totalitar". Iacov a mai spus ca l-a invitat pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, sa asiste la prezentarea echipei, dar ca acesta nu a venit, deoarece "poate cauta un teren mai ieftin de cumparat". FC National si-a prezentat lotul de jucatori cu care va aborda sezonul 2006/2007 al Ligii I, noul sponsor al echipei, dar si noul echipament sportiv. Prezentarea jucatorilor a fost facuta de Gabi Jugaru, care a purtat un echipament cu numarul 3, ce reprezinta pozitia dorita de FC National la finalul campionatului viitor. Prezentarea jucatorilor a fost urmata de un concert sustinut de trupa Directia 5. Fotbalistii "bancari" vor evolua cu urmatoarele numere pe tricourile de joc: 13. Eugen Nae, 12. Radostin Stanev, 22. Radoie Milenovic - portari; 4. Marius Rusu, 14. Daniel Ghindeanu, 2. Ducu Ninu, 17. Alin Marcu, 27. Ovidiu Burca, 5. Mihai Panc, 8. Ciprian Mozacu, 25. Liviu Rusu - fundasi; 20. Florentin Dumitru, 26. Alin Ilin, 6. Erik Lincar, 28. Zeno Bundea, 16. Ovidiu Herea, 24. Roberto Iancu, 10. John Wayne Srhoj, 23. Abiodun Agunbiade, 29. Raul Costin, 25. Mihnea Ivan - mijlocasi; 9. Petrus Manta, 11. Catalin Cursaru, 7. Daniel Marin, 19. Claudiu Dragan - atacanti. De la prezentare au lipsit Abiodun si Srhoj, care se afla in litigiu cu conducerea clubului. Spectacolul a fost urmarit de aproximativ 500 de persoane, peste jumatate fiind copii. Antrenorul principal al echipei bucurestene, Marin Duna, a declarat ca este multumit de jucatorii achizitionati si de modul in care acestia s-au integrat. "FC National poate castiga Cupa Romaniei, este un obiectiv mai usor de realizat. FC National nu va arbitra campionatul intern, ci va dori sa se lupte pentru titlu", a spus Duna. Referitor la primul meci din viitorul sezon, cu Dinamo, Duna a spus: "Nu cred ca ar fi o surpriza sa batem pe Dinamo, tinand cont de ultimele rezultate din meciurile directe. Vreau sa obtinem un rezultat pozitiv si aici ma gandesc numai la victorie". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.