Vicepresedintele liberal Gheorghe Flutur a declarat ieri ca doreste ca actuala conducere a PNL, in frunte cu presedintele Calin Popescu Tariceanu, sa dialogheze cu Theodor Stolojan in vederea reconcilierii, in interiorul partidului. Intrebat ce pare

Vicepresedintele liberal Gheorghe Flutur a declarat ieri ca doreste ca actuala conducere a PNL, in frunte cu presedintele Calin Popescu Tariceanu, sa dialogheze cu Theodor Stolojan in vederea reconcilierii, in interiorul partidului. Intrebat ce parere are despre apelul celor trei disidenti, in conditiile in care a fost perceput intotdeauna ca un apropiat al consilierului prezidential, Flutur a precizat, intr-o conferinta de presa, ca a fost si va ramane „omul reconcilierii“ in PNL.

„Am fost vocea care a propus reconcilierea si cred ca este cel mai corect sa avem discutii in interiorul partidului“, a spus Flutur, adaugand ca, spera ca in perioada urmatoare, sa aiba loc un dialog intre presedintele PNL, membrii conducerii liberale si Stolojan.

„PNL are nevoie de consolidare si sper ca vom avea maturitatea si intelepciunea de a ne aseza la masa dialogului“, a mai spus Flutur, conform NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.