Seniorii social democrati nu se inteleg cu propriii urmasi. Astfel, presedintele PSD, Mircea Geoana, nu este de acord cu organizarea in toamna a Congresului TSD pentru alegerea unui nou sef al Tineretului Social-Democrat si cu succesorul pe care Vic
Seniorii social democrati nu se inteleg cu propriii urmasi. Astfel, presedintele PSD, Mircea Geoana, nu este de acord cu organizarea in toamna a Congresului TSD pentru alegerea unui nou sef al Tineretului Social-Democrat si cu succesorul pe care Victor Ponta vrea sa il impuna presedinte la TSD, respectiv deputatul Nicu Banicioiu. Surse din conducerea PSD au declarat ca actualul lider al TSD, Ponta, vrea sa organizeze in octombrie un congres al organizatiei de tineret, sustinandu-l pe Banicioiu ca succesor al sau, transmite Mediafax. Geoana nu agreaza ideea pe motiv ca in acea luna va avea loc Consiliul National al PSD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.