Planul de acasa al edililor nu s-a potrivit cu cel din targ din cauza ca sase trasee, din cele 17 propuse, nu au fost atribuite firmelor din pricina interesului scazut manifestat de acestea. Locuitorii din nord-vestul Capitalei se vor deplasa, de la
Planul de acasa al edililor nu s-a potrivit cu cel din targ din cauza ca sase trasee, din cele 17 propuse, nu au fost atribuite firmelor din pricina interesului scazut manifestat de acestea. Locuitorii din nord-vestul Capitalei se vor deplasa, de la 1 august, numai cu vehiculele RATB sau cu metroul.

Dupa ce au acuzat conditiile in care se desfasoara transportul de persoane in regim de maxi-taxi din Bucuresti si faptul ca sunt prea multe trasee, edilii nu au reusit sa atribuie nici macar cele 17 linii prevazute in noua strategie a municipalitatii. Astfel, bucurestenii vor fi nevoiti sa foloseasca doar 11 trasee, atribuite celor sapte asocieri de firme pe o durata de doi ani. Microbuzele maxi-taxi vor circula pe rutele Cora Pantelimon-Autogara Obor (701), strada Marin Grigore-strada Radu Dudescu (703), strada Pogoanelor-Bd. Camil Ressu (705), Soseaua Alexandriei-strada Piscu Crisani (707), strada Pucheni-strada Boja (708), strada Luncii-Cimitirul Ghencea (709), strada Ghidigeni-strada Chitila Triaj/intrarea Campul cu maci (710), Sos. Fundeni-Complex Baneasa (714), Padurea Andronache-strada Dragomiresti (715), Pod Grozavesti-Piata Progresul (716) si s trada Nitu Vasile-strada Vergului (717).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.