Compania EMI a anuntat ca deocamdata nu mai este interesata de preluarea rivalului Warner Music Group. Oferta, in valoare de 2,5 miliarde de lire sterline sau 3,6 miliarde de euro, este amanata mai ales din cauza unei decizii a Curtii Europene de Jus
Compania EMI a anuntat ca deocamdata nu mai este interesata de preluarea rivalului Warner Music Group. Oferta, in valoare de 2,5 miliarde de lire sterline sau 3,6 miliarde de euro, este amanata mai ales din cauza unei decizii a Curtii Europene de Justitie in cazul Sony-BMG. Desi Comisia Europeana aprobase alianta dintre Sony Music si BMG Bertelsmann, Curtea Europeana a luat decizia surprinzatoare de a se opune acestui tip de preluare. Aceasta hotarare a Curtii i-a determinat pe cei de la EMI sa caute sa evite riscul unei afaceri similare si deci sa amane preluarea Warner.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.