atat de frumos cu oameni atat de calzi si care acum o luna erau fara griji este acum aproape in ruina. E un sentiment de adanca tristete sa stii ca oameni pe care i-ai cunoscut in urma cu cateva zile si care pareau cei mai fericiti din lume sa
atat de frumos cu oameni atat de calzi si care acum o luna erau fara griji este acum aproape in ruina. E un sentiment de adanca tristete sa stii ca oameni pe care i-ai cunoscut in urma cu cateva zile si care pareau cei mai fericiti din lume sa traiasca acum cu spaima mortii iminente, terorizati de bombe si privati de conforturi elementare cum ar fi hrana sau electricitatea. Beirutul era un oras bogat in sensul cel mai adevarat al cuvantului. Libanezii reusisera sa-si revina admirabil din toate punctele de vedere, astfel incat nivelul de viata de acolo era comparabil cu cel din capitalele occidentale, iar teama de razboi intrase definitiv in cartile de istorie.
E trist ce se intampla acum, nu suntem o emisiune care vorbeste despre politica, insa in asemenea contexte oamenii obisnuiti au cel mai mult de suferit. De aceea, cred ca telespectatorii nostri merita sa vada fata adevarata a Beirutului asa cum era inainte ca Hezbollah sa rapeasca doi soldati israelieni si sa se dezlantuie iadul. Beirutul nu va mai fi ce a fost si, dupa ce se va vedea in filmul nostru insa, sunt convins ca libanezii isi vor reveni si de data asta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.