conservatorilor a spus ca a venit la audiere, desi avea "o intalnire foarte importanta la Senat", doar pentru a sta de vorba cu membrii Consiliului. "Am venit din respect pentru membrii Consiliului, desi, dupa parerea mea, este o pierdere de timp. Ro
conservatorilor a spus ca a venit la audiere, desi avea "o intalnire foarte importanta la Senat", doar pentru a sta de vorba cu membrii Consiliului. "Am venit din respect pentru membrii Consiliului, desi, dupa parerea mea, este o pierdere de timp. Romania are probleme mult mai importante decat vanatoarea de vrajitoare. Ieri am primit un sondaj, din care reiesea ca doar 3 la suta din romani mai sunt interesati de problemele de acum 20 de ani, dar pentru ca este vorba despre onoarea mea, am venit sa clarific lucrurile", a declarat Voiculescu. Desi depusese trei solicitari la CNSAS, care nu i-au fost acceptate, presedintele PC a venit, ieri, la audieri, deoarece se considera "un cetatean onest, care respecta institutiile statului". "Dinescu nu va fi la audieri, chiar daca fizic va fi prezent. Eu nu ii voi raspunde la nicio intrebare si am sa il ignor total", a spus liderul conservator.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.