de purtator de cuvant al colegilor sai democrati din cabinetul Tariceanu, afirmand ca acestia sunt nemultumiti de anuntul restructurarii guvernului. Motivele invocate de Berceanu pentru a justifica supararea pedistilor sunt legate de "paternita
de purtator de cuvant al colegilor sai democrati din cabinetul Tariceanu, afirmand ca acestia sunt nemultumiti de anuntul restructurarii guvernului. Motivele invocate de Berceanu pentru a justifica supararea pedistilor sunt legate de "paternitatea" ideii si de realizarea restructurarii, care vizeaza doar "esalonul doi" al Executivului.
Berceanu a spus, pe un ton sarcastic, ca nu este "foarte convins" daca Oana Marinescu, purtatoarea de cuvant a guvernului, vorbeste in numele intregului cabinet sau exclusiv al primului-ministru. "PD este cel care a lansat si a cerut insistent aceasta restructurare", a afirmat Radu Berceanu, adaugand ca premierul s-a opus atunci, invocand posibilitatea aparitiei "problemelor de eficienta". "E ca si cum domnului prim-ministru, stand la spital si asteptandu-si RMN-ul, i-a venit ideea restructurarii", a spus ministrul transporturilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.