Dupa ce a incercat sa-si surprinda adversarul inca din primele minute prin cateva actiuni ofensive mai inchegate, Steaua a incetinit ritmul si le-a dat posibilitatea gazdelor de la Gorica sa echilibreze jocul. Mai mult, incepand de prin minutul 30 sl
Dupa ce a incercat sa-si surprinda adversarul inca din primele minute prin cateva actiuni ofensive mai inchegate, Steaua a incetinit ritmul si le-a dat posibilitatea gazdelor de la Gorica sa echilibreze jocul. Mai mult, incepand de prin minutul 30 slovenii s-au apropiat mai periculos de poarta lui Carlos, ratand o buna ocazie de a deschide scorul prin Pitamici. Tupeul gazdelor a fost stopat insa de pauza dintre reprize. Sigur, la vestiare Olaroiu si-a mustruluit bine jucatorii, pentru ca ei s-au avantat in atac inca din minutul 46. Dica a avut o executie tehnica de invidiat, a trecut mingea peste un fundas de la Gorica dar reluarea a fost dezamagitoare. In min. 54 insa Suler l-a faultat in marginea careului pe Iacob, si acelasi Dica, executantul loviturii libere a gasit bresa prin care a expediat balonul in plasa. A fost golul care le-a dat stelistilor relaxarea de care aveau nevoie pentru a pune stapanire pe joc. Dupa o ratare a lui Paraschiv, in min. 66, Victoras Iacob, lider in careul mic, a reluat cu capul o centrare de pe stanga si scorul a devenit 2-0, avantaj mai mult decat asigurator pentru partida retur si, implicit pentru calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Bine au jucat la Gorica Goian si Ghionea in aparare, Dica si Iacob in atac. Surprinzator de slabi, ni s-au parut fundasii laterali si indeosebi Banel Nicolita.
Gorica: Simici - Dedici, Pitamici, Sebrnici, Suler, Jakici Ranici (73 Rexhaj), Kavacevici, Zivec, Semirovici - Sturn (88 Velikenja). Antrenor: Pavel Pinni.
Steaua: Calors - P. Marin, Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, Lovin, Paraschiv (69 Cristocea), Bostina (69 Oprita) - Dica, V. Iacob (84 V. Badea). Andrenor: Cosimn Olaroiu.
A arbitrat: Stefan Messner (Austria).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.