Desi CNSAS nu i-a acceptat nici una dintre cele trei solicitari facute anterior, respectiv recuzarea lui Mircea Dinescu, prezenta avocatului Sergiu Andon la audiere si inregistrarile video cu audierea din 2003, liderul conservator a vinit totusi ieri
Desi CNSAS nu i-a acceptat nici una dintre cele trei solicitari facute anterior, respectiv recuzarea lui Mircea Dinescu, prezenta avocatului Sergiu Andon la audiere si inregistrarile video cu audierea din 2003, liderul conservator a vinit totusi ieri la intalnirea de la CNSAS.
"Am venit din respect pentru o institutie. Eu sunt un cetatean onest, care respecta institutiile statului si membrii consiliului", si-a motivat Dan Voiculescu prezenta la CNSAS. "E important de vazut caseta din 2003, cand eram erou national, ca dupa trei ani, in 2006 sa devin dusman al poporului", a spus presedintele PC.
"Cred ca CNSAS a dorit sa mai discutam inca o data, pentru clarificarea contextului vremurilor. Au vrut sa clarifice cum era cu comertul exterior, care erau relatiile, contextul. Am discutat mult despre ce inseamna politie politica, ce inseamna a turna pe cineva, calitatea de turnator si sper ca i-am convins ca sunt departe de asa ceva", a declarat Dan Voiculescu, dupa audiere. Presedintele PC a marturisit ca are emotii in legatura cu rezultatul la contestatia depusa la CNSAS. El a afirmat ca a refuzat orice dialog cu Mircea Dinescu in timpul audierii.
Voiculescu considera ca opinia CNSAS potrivit careia a colaborat cu fosta securitate este o diversiune politica aparuta cu cateva zile inainte ca el sa fie desemnat vicepremier. Presedintele PC sustine ca diversiunea politica a fost recunoscuta de Mircea Dinescu. Dan Voiculescu l-a acuzat pe poet ca a dorit sa-i vanda, cu 300.000 de euro, "niste publicatii falimentare", intre care "Aspirina saracului" si "Plai cu boy".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.