numai calitati culinare, ci si medicinale. Franta a rezervat acestei plante mediteraneene un loc de cinste in bucataria ei, incluzandu-l in clasicul bouquet garni, alaturi de patrunjel si dafin, care da savoare supelor, tocanitelor si sosurilor
numai calitati culinare, ci si medicinale. Franta a rezervat acestei plante mediteraneene un loc de cinste in bucataria ei, incluzandu-l in clasicul bouquet garni, alaturi de patrunjel si dafin, care da savoare supelor, tocanitelor si sosurilor. Credeti-ma, stia bunica ce stia!

Pui cu sos de cimbru si ardei
Pentru 4 portii
Ingrediente: 1 pui (1,5 kg), 100 g kaiser, 3-4 catei de usturoi, 2 ardei grasi rosii, 2 crengute de cimbru, 2-3 linguri ulei (de masline), sare, piper, 100 ml supa de pasare (instant)
Mod de preparare: Puiul se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si se transeaza in bucati. Kaiserul se taie in fasii subtiri. Ardeii se curata de seminte, se spala si se taie in cubulete. Cimbrul se spala si se rup frunzulitele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.