Coacaza (rosie sau neagra) continua sa-i uimeasca pe nutritionisti! Proprietatile sale ca aperitiv, revitalizant, digestiv, diuretic, depurativ, laxativ, descongestionant hepatic, antifebril, antistres, hemostatic o recomanda in combaterea afectiunil
Coacaza (rosie sau neagra) continua sa-i uimeasca pe nutritionisti! Proprietatile sale ca aperitiv, revitalizant, digestiv, diuretic, depurativ, laxativ, descongestionant hepatic, antifebril, antistres, hemostatic o recomanda in combaterea afectiunilor grave.
Recomandate de specialisti sub forma de suc sau pulbere, realizata din fructe uscate, coacazele contribuie la revitalizarea organismului dupa eforturi fizice si intelectuale. Nutritionistii considera ca in acest fruct vitamina C rezista in zilele de canicula si nu se oxideaza, comparativ cu alte fructe. Coacaza neagra contribuie la cresterea acuitatii vizuale. Mai mult, dupa o cura de 7-8 luni cu pulbere de coacaz poate fi corectata miopia progresiva. Jeleul de coacaze isi pastreaza aceleasi virtuti ca si sucul fructului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.