Capitalul social al societatii Zarea ar putea fi majorat de la suma de 4,05 milioane de lei la 4,15 milioane lei, prin introducerea in capitalul social a contravalorii unui teren, reprezentand aportul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statu
Capitalul social al societatii Zarea ar putea fi majorat de la suma de 4,05 milioane de lei la 4,15 milioane lei, prin introducerea in capitalul social a contravalorii unui teren, reprezentand aportul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului in valoare de 101.250 lei. Majorarea va fi discutata in cadrul Adunarii Extraordinare a Actionarilor din 22 august. De asemenea, actionarii vor discuta aprobarea emiterii unui pachet de 1,01 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei fiecare, in scopul majorarii capitalului social cu suma de 101.250,1 RON, reprezentand contravaloarea terenului introdus in capitalul social, conform unui comunicat remis pietei Rasdaq. Societatea Zarea si-a modificat de curand obiectul principal de activitate din "fabricarea bauturilor alcoolice distilate" in "fabricarea vinurilor". Principalii actionari ai companiei sunt SC Ambra SA, cu 40,546% din capitalul social, si SC Karom Trading Import Export SRL, detinatoare a 35,279% din capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.