Scandalul dintre Claudia Patrascu, Julia Chelaru si Bogdan Jianu este departe de a se fi incheiat. Claudia are o relatie amoroasa cu un om de afaceri arab in varsta de 23 de ani, patronul unei reviste mondene. Intamplator sau nu, in aceasta revista

Scandalul dintre Claudia Patrascu, Julia Chelaru si Bogdan Jianu este departe de a se fi incheiat. Claudia are o relatie amoroasa cu un om de afaceri arab in varsta de 23 de ani, patronul unei reviste mondene. Intamplator sau nu, in aceasta revista a aparut un material in care se sustinea ca Bogdan Jianu a fost gigolo, iar Iulia gerontofila. Impresarul fostei trupe „Sexxy“ este convins ca in spatele acestei povesti nu este nimeni alta decat Claudia.

Bogdan Jianu a fost acuzat ca inainte de a o intalni pe Julia a fost gigolo de meserie si era intretinut de o romanca ce dansa in Italia si, mai mult, acum are o relatie cu Angie de la trupa Bordo. Nici Julia nu este lasata deoparte si in acelasi material se precizeaza ca a avut o aventura cu un barbat de 60 de ani, patronul unui hotel din Piatra Neamt.

L-am contactat telefonic pe Bogdan pentru a afla mai multe amanunte.
„In spatele acestei povesti urate este Claudia. Patronul acestei reviste este Hamud, un pustan de 23-24 de ani care are o relatie cu Claudia de aproximativ doua saptamani. Nu stiam ca acest articol a aparut in revista pana nu m-ati sunat voi. Culmea e ca alaltaieri m-a sunat Hamud si mi-a zis ca are o relatie cu Claudia si ca vrea sa ne vedem. Ne-am intalnit si mi-a zis ca in presa au aparut tot felul de articole negative la adresa Claudiei si m-a acuzat ca eu sunt in spatele acestei povesti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.