Fiul unui chestor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor a fost prins in flagrant in timp ce comercializa droguri. Ofiterii de la Brigada de combatere a Crimei Organizate si Antidrog l-au prins pe Bogdan Andrei Zavaleanu, fiul sefului
Fiul unui chestor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor a fost prins in flagrant in timp ce comercializa droguri. Ofiterii de la Brigada de combatere a Crimei Organizate si Antidrog l-au prins pe Bogdan Andrei Zavaleanu, fiul sefului Directiei Management Logistic din cadrul MAI, chestorul Constantin Zavaleanu, in timp ce oferea spre vanzare patru doze de heroina. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, in urma efectuarii perchezitiei domiciliare au mai fost descoperite aproximativ doua grame de heroina. De asemenea, anchetatorii au mai gasit 500 RON, bani proveniti din vanzarea drogurilor. Cazul a fost preluat de DIICOT, urmand ca acestia sa stabileasca daca vor solicita emiterea unui mandat de arestare. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.