Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a declarat ieri la Sibiu, ca va elabora un raspuns catre comisia speciala de la Cotroceni pe baza documentelor care i-au fost furnizate si se va prezenta la Parchet, desi considera ca cele doua plangeri impotriva
Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a declarat ieri la Sibiu, ca va elabora un raspuns catre comisia speciala de la Cotroceni pe baza documentelor care i-au fost furnizate si se va prezenta la Parchet, desi considera ca cele doua plangeri impotriva sa nu isi au sensul, transmite Mediafax. "La Parchet cu siguranta ma voi prezenta, am spus de la inceput ca am incredere ca intr-un stat de drept doar Justitia este cea care stabileste vinovatii si nevinovatii si ma voi prezenta pentru ca nu am nimic de ascuns. Deocamdata am vazut ca nu s-a demarat inca nici un fel de cercetare, deci am luat act de acest lucru si o sa fac un raspuns in consecinta catre comisie dupa ce voi vedea documentele ce mi-au fost puse la dispozitie", a declarat Atanasiu, joi, la Sibiu. Intrebat daca este de parere ca a gresit cu ceva, ministrul Apararii a afirmat ca nu a gresit deloc. "Cele doua plangeri sunt total in afara preocuparilor mele si in afara subiectului, deci nu isi au sensul", a spus Atanasiu.
Ministrul Apararii a sustinut ca nu a declarat ca nu se va mai prezenta la audieri, nici ca ar fi suparat. "Ieri (miercuri - n.r.) am fost la audieri, am cerut documentele pe care le-a pus la dispozitie Parchetul comisiei, in cursul serii mi-au fost date aceste documente. Am consatatat ca Parchetul nu a facut nici un fel de cercetare prealabila sa vada daca exista vreun indiciu privind vinovatia, deci cu alte cuvinte Parchetul a dat direct catre comisia de la Cotroceni aceste doua plangeri insotite de cateva materiale aparute in media", a afirmat ministrul. (M.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.