biletele de o zi, abonamentele saptamanale, acreditarile ziaristilor si invitatii de onoare. Organizatorii afirma ca 1.300 de corturi au fost deja instalate, in conditiile in care sunt pregatite 2.000 de locuri si festivalul abia incepe! La cortul "E
biletele de o zi, abonamentele saptamanale, acreditarile ziaristilor si invitatii de onoare. Organizatorii afirma ca 1.300 de corturi au fost deja instalate, in conditiile in care sunt pregatite 2.000 de locuri si festivalul abia incepe! La cortul "Europa vesela" si la "Cortul Guvernamental" se depun scrisori adresate unor personalitati ale momentului, iar cei cu talent la desen pot face caricaturi despre politicieni romani sau din comunitatea europeana. Cele mai interesante scrisori vor fi puse pe internet, iar caricaturile cele mai reusite vor fi premiate. Simboluri ale Uniunii Europene pot fi modelate din plastilina, iar copiii sunt asteptati la jocuri de societate care se refera tot la sfera UE.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.