Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko (foto) a inceput negocierile cu rivalul sau Viktor Ianukovici, propus pentru functia de prim-ministru cu doar cateva zile inainte de expirarea termenului de formare a unui nou guvern si organizare a alegerilor
Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko (foto) a inceput negocierile cu rivalul sau Viktor Ianukovici, propus pentru functia de prim-ministru cu doar cateva zile inainte de expirarea termenului de formare a unui nou guvern si organizare a alegerilor anticipate, relateaza Reuters. Liderul de la Kiev, care trebuie sa supuna votului Parlamentului propunerea pentru functia de sef al guvernului, are la dispozitie 15 zile pentru a analiza candidatura fostului sau rival din timpul „revolutiei portocalii“. Criza politica de la Kiev s-a adancit, insa, ieri, dupa ce formatiunea Iuliei Timosenko, fostul premier si aliat al lui Iuscenko, a anuntat ca se retrage, pana marti, de la lucrarile Parlamentului ucrainean.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.