Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a amendat si a suspendat temporar activitatea unei societati din parcul de distractii al statiunii Saturn. Potrivit ANPC, un utilaj de agrement al societatii Parc Distractii Prichindel SRL
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a amendat si a suspendat temporar activitatea unei societati din parcul de distractii al statiunii Saturn. Potrivit ANPC, un utilaj de agrement al societatii Parc Distractii Prichindel SRL a deraiat, vineri, partial din cauza unei defectiuni, incident ce nu a inregistrat victime. Societatea functiona pe baza unei autorizatii emise de Consiliul Local Mangalia in 2006, ultima verificare tehnica intocmindu-se in 2005, conform declaratiei administratorului. Desi acesta a sustinut ca verificase recent instalatia, echipa de inspectori a constatat ca unele dintre suporturile de siguranta nu respectau toate cerintele de securitate pe care trebuia sa le indeplineasca echipamentul de agrement. Fapt ce indemna administratorul sa ia masuri pentru a nu pune in pericol viata clientilor. Inspectorii ANPC au aplicat, pentru deficientele constatate, o amenda contraventionala de 12.000 de lei noi si au dispus oprirea temporara a societatii controlate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.