Guvernul georgian a demisionat, ieri, in bloc, la Tbilisi, dar in componenta noului executiv ce va fi supusa dezbaterii Parlamentului intr-un viitor apropiat se regasesc toti ministrii din vechiul cabinet, cu exceptia celui pentru reglementarea confl
Guvernul georgian a demisionat, ieri, in bloc, la Tbilisi, dar in componenta noului executiv ce va fi supusa dezbaterii Parlamentului intr-un viitor apropiat se regasesc toti ministrii din vechiul cabinet, cu exceptia celui pentru reglementarea conflictelor inghetate Gheorghi Haindrava, informeaza Rompres. Astfel, portofoliul acestuia va fi preluat de adjunctul ministrului de Externe Merab Antadze. Alte schimbari in cabinetul de la Tbilisi nu au survenit si intreaga procedura aduce mai mult a remaniere guvernamentala, daca nu ar fi fost necesar ca noua componenta a guvernului sa fie votata de catre Parlament. Demisia executivului de la Tbilisi a intervenit la cateva ore dupa ce presedintele georgian, Mihail Saakasvili, anuntase ca l-a demis pe ministrul care incerca sa negocieze un acord de pace cu cele doua regiuni separatiste din Georgia, Abhazia si Osetia de Sud. Guvernul de la Tbilisi a suferit schimbari de sapte ori de la formarea sa, la data de 17 februarie 2005. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.