vede in partida de maine un bun prilej pentru a-si pune la lucru elevii intr-un meci tare, finantatorul Gigi Becali spune ca nu-l intereseaza deloc jocul. "Nu ma intereseaza Supercupa. S-o ia rapidistii, mie nu-mi trebuie. Noi i-am scos din cupele eu
vede in partida de maine un bun prilej pentru a-si pune la lucru elevii intr-un meci tare, finantatorul Gigi Becali spune ca nu-l intereseaza deloc jocul. "Nu ma intereseaza Supercupa. S-o ia rapidistii, mie nu-mi trebuie. Noi i-am scos din cupele europene. si eu, daca eram in locul lor, va dati seama ce oftica aveam. Zece ani de acum incolo o sa dureze aceasta ura. Supercupa Romaniei? Le-am luat titlul, i-am scos afara din Cupa UEFA...", a declarat Gigi Becali. De partea cealalta, giulestenii vor sa castige pentru a-si lua revansa dupa titlul pierdut in fata ros-albastrilor. "Sa nu se mai prezinte la meci si sa ne dea noua trofeul. Nu ne-ar sta rau cu inca o supercupa in palmares", a spus capitanul Vasile Maftei. Partida din aceasta seara va fi condusa la centru de arbitrul Alexandru Tudor, cel care a fost aproape de a suspenda, din cauza comportamentului suporterilor, derbiul dintre cele doua echipe din toamna anului trecut, incheiat nedecis, scor 0-0.

Argaseala nu-i de acord cu Becali
Chiar daca cei mai importanti oficiali din Ghencea, Gigi Becali si Mihai Stoica, au declarat in nenumarate randuri ca nu-i intereseaza Supercupa Romaniei, ca de altfel nici Cupa Romaniei, exista in club si persoane care doresc castigarea acestui trofeu. "Noi suntem interesati, pentru ca este pus in joc un trofeu impotriva echipei rivale. Dorim acest trofeu la fel de mult cum il vrea si Rapidul", a declarat directorul executiv, Valeriu Argaseala. Chiar daca si-a ironizat putin adversarii, oficialul ros-albastrilor le-a urat un parcurs cat mai bun in Cupa UEFA. "Noi nu avem ce revansa sa ne luam in fata giulestenilor, pentru ca am castigat campionatul", a precizat fostul arbitru. De partea cealalta, Constantin Zotta a spus ca, din respect pentru suporteri, trebuie ca alb-visiniii sa trateze meciul cu respect. "Ne dorim a patra supercupa. Din respect pentru suporteri, FRF si sponsori, trebuie tratat acest meci cu seriozitate", a mentionat secretarul general al Rapidului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.