Un specialist in lupta antitero, la comanda SRI
Dupa ce Radu Timofte isi va strange lucrurile si va parasi SRI-ul, numarul 1 la comanda va fi un tanar de 35 de ani. Florian Coldea, prim-adjunct al lui Timofte, este un "produs" marca SRI. El a fost
Un specialist in lupta antitero, la comanda SRI
Dupa ce Radu Timofte isi va strange lucrurile si va parasi SRI-ul, numarul 1 la comanda va fi un tanar de 35 de ani. Florian Coldea, prim-adjunct al lui Timofte, este un "produs" marca SRI. El a fost scolit in cadrul Academiei Nationale de Informatii, la facultatea de Psihosociologie, dupa care a lucrat in domeniul antiterorist si de informatii. A fost numit adjunct in vara anului trecut, iar la inceputul acestui an a fost avansat la gradul de colonel.

SIE condus de un general avansat de Ion Iliescu
Silviu Predoiu a fost si el uns pe functia de adjunct la SIE tot in a doua jumatate a anului trecut. A terminat Facultatea de Geologie, dupa care a facut o serie de cursuri de pregatire in domeniul informativ, la o scoala din Branesti. A avut apoi mai multe misiuni externe sub acoperire, fiind trimis inclusiv in Nigeria. Dupa 1998 a inceput ascensiunea in structurile din cadrul SIE. In anul 2001 a fost numit sef al directiei Antitero, de aici primind apoi, pe rand, comanda directiilor Protectie si Securitate. In noiembrie 2005 a fost promovat la conducerea serviciului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.