VAGABOND - A mai aparut o trupa dance In show-biz-ul romanesc a mai aparut o trupa de ""Vagabonzi"". Alex, Adi si Florin sunt componentii unei formatii dance care se cheama chiar asa: Vagabond. Cantaretii au realizat deja primul videoclip la piesa

VAGABOND - A mai aparut o trupa dance

In show-biz-ul romanesc a mai aparut o trupa de ""Vagabonzi"". Alex, Adi si Florin sunt componentii unei formatii dance care se cheama chiar asa: Vagabond. Cantaretii au realizat deja primul videoclip la piesa care da si numele grupului. Filmarile s-au facut intr-unul dintre decorurile de la Castel Film. Inregistrarile au durat aproape o zi, iar clipul a fost regizat de Ciprian Florea. Piesa este o compozitie Robby G pe text de Bogdan Jianu. Cei trei si-au tras si un site oficial, pe www.trupavagabond.ro. (C.I.)

NECAZURI - Mihai Constantinescu, scos din casa
Mihai Constantinescu a tot fost suspectat de presa ca este iubitul blondei Simona Secrieri, ex-Etno. Cand a fost vorba sa lamureasca aceasta dilema, artistul, alunecos, a sarit cu discutia spre alte subiecte. Cert este ca, in momentul de fata, chiar daca isi petrec mult timp impreuna, Constantinescu spune ca sunt doar buni prieteni. Acum da. Simona l-a ajutat foarte mult la pregatirile pentru lansarea noului album al lui Mihai, un ""Best of"". Solistul va fi dat afara in curand din casa in care locuieste. Asta da problema! (R.I.A.)

CU PIEPTUL INAINTE - Fetele de la Bordo au cantat in Afganistan
Fetele de la Bordo si cele de la Essenza si-au luat zborul. De la Aeroportul Otopeni, cu destinatia Afganistan. Silvia si Angi, plus Julia (ex-Sexy) si dansatoarele ei, Bianca si Andreea, au aterizat zilele trecute in Afganistan. Cantaretele au sustinut doua concerte: la 16 iunie la Kabul si la 17 iunie la Kandatar. Spectacolele au fost dedicate atat romanilor aflati acolo, cat si fortelor aliate detasate in Afganistan. Romancutele noastre si-au tras haine accesorizate cu elemente apartinand tinutei militare si s-au aratat incantate de acest eveniment in scop caritabil. (C.I.)

ANDRESAN REVINE! - Pune din nou mana pe pix
Pe langa faptul ca a intrat in show-biz cu ""Muntele lui Venus"" (asa se numeste primul ei material discografic), starleta mai are si alte preocupari. A primit oferte sa joace intr-un film, sa prezinte o emisiune, sa apara intr-o telenovela. Dar, pazea! Andresan pune din nou mana pe pix. Dupa ce a terminat de scris cartea ""Barbatii la feminina, colaboreaza, mai nou, la o revista pentru femei. Mai precis, scrie editorialul si raspunde scrisorilor cititorilor. (C.I.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.