Petre Roman implineste astazi 60 de ani, eveniment care va fi sarbatorit in familie, dar care a fost marcat cum se cuvine si ieri, in cadrul unei intalniri cu iz politico-monden, care a avut loc la pranz, la Casa oamenilor de stiinta. Fostul prim-min
Petre Roman implineste astazi 60 de ani, eveniment care va fi sarbatorit in familie, dar care a fost marcat cum se cuvine si ieri, in cadrul unei intalniri cu iz politico-monden, care a avut loc la pranz, la Casa oamenilor de stiinta. Fostul prim-ministru a dorit ca schimbarea prefixului sa fie si momentul in care sa treaca definitiv peste orice fel de disensiuni avute in trecut cu partenerii politici, asa ca pe lista sa de invitati au figurat toate numele importante ale vietii politice de dupa 1989.
Dintre acestia au lipsit de la intalnirea aniversara Emil Constantinescu si Calin Popescu Tariceanu, ambii aflati in concediu, Patriarhul Teoctist care a trimis un mesaj, Mugur Isarescu si presedintele Traian Basescu, care a renuntat in ultimul moment sa vina la Casa oamenilor de stiinta pentru ca ultimele evenimente legate de demisiile sefilor serviciilor secrete i-au dat peste cap agenda de lucru. seful statului i-a trimis insa sarbatoritului, printr-o fata frumoasa, angajat SPP, un imens cos cu trandafiri galbeni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.