Tribunalul Bucuresti a prelungit, ieri, cu 30 de zile, mandatul emis pe numele presedintelui Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN) din Romania, cercetat pentru omor dupa ce, in urma cu aproximativ o luna, a impuscat un tanar in cap. A
Tribunalul Bucuresti a prelungit, ieri, cu 30 de zile, mandatul emis pe numele presedintelui Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN) din Romania, cercetat pentru omor dupa ce, in urma cu aproximativ o luna, a impuscat un tanar in cap. Alexandru Radulescu a fost prezentat in fata judecatorilor pentru prima propunere a procurorilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind prelungirea mandatului sau de arestare. In acest dosar, Alexandru Radulescu este cercetat pentru omor calificat si pentru infractiuni la Legea regimului armelor si munitiilor. Seful AFAN l-a impuscat in cap, in urma cu aproximativ o luna, pe Constantin Radulescu, acesta murind dupa cateva zile la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Initial, Alexandru Radulescu a fost cercetat in stare de libertate, dar dupa ce ancheta a fost preluata de DIICOT, pe numele sau a fost emisa o ordonanta de retinere. Tribunalul Bucuresti a decis apoi arestarea preventiva a acestuia. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.